Συμβουλές για το νυφικό μακιγιάζ

photo

Η ημέρα του γάμου σας είναι ίσως η πιο σημαντική μέρα τη ζωή σας και επειδή όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας θα πρέπει να έχετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

Για το λόγο αυτό σας δίνουμε δέκα συμβουλές μακιγιάζ που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα:- Κάντε πολλές δοκιμές για το νυφικό σας μακιγιάζ, ειδικά αν το κάνετε μόνοι σας, ώστε να ξέρετε πόσο χρόνο θα χρειαστείτε.

 

- Όταν αποφασίζετε για το μακιγιάζ σας να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να διαρκέσει όλη τη μέρα.


- Όταν επιλέγετε το foundation να θυμάστε να χρησιμοποιήσετε κίτρινες αποχρώσεις και δώστε ένα ματ τελείωμα.

- Τα καλά περιποιημένα φρύδια μπορούν να ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας και γι' αυτό θα πρέπει να τα διαμορφώσετε μια βδομάδα πριν το γάμο σας.

 

- Το μπρονζέ είναι ιδανικό για να προσθέσει μια υγιή λάμψη και γι' αυτό θα πρέπει να εφαρμοστεί στο μέτωπο, τη μύτη, το στήθος καθώς και τα μάγουλά σας.

- Εάν χρησιμοποιείτε το ρουζ για να τονίσετε τα μήλα από τα μάγουλά σας, ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ρουζ σε κρέμα που διαρκεί περισσότερο από ότι η σκόνη και μπορεί να δώσει το πρόσωπό σας μια όμορφη λάμψη.

 

- Προσπαθήστε να συνδυάσετε δύο ή τρεις αποχρώσεις σκιάς ματιών, κάνοντας τη σταδιακά πιο σκούρα καθώς κινείστε προς τη γραμμή της κάτω βλεφαρίδας. Αν φοράτε συνήθως καφέ αποχρώσεις δοκιμάστε γκρι.

- Οι σκιές ματιών σε μορφή κρέμας είναι μεγαλύτερης διάρκειας από ότι σκόνες.

 

- Κρατήστε ειδικά χαρτάκια για την ημέρα του γάμου σας για να απαλλαγείτε από γυαλάδες που μπορούν να χαλάσουν τις φωτογραφίες του γάμου σας.

- Μόλις επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα χαλαρώσετε. Η ημέρα του γάμου σας είναι η σημαντική για εσάς και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε είναι το πως είναι το μακιγιάζ σας.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τα click της εβδομάδας